2006-02-07

Piratkopiera mot porr!

Om vi skall tro på förläggarna kostar piratkopieringen miljardsummor varje år. Folk som piratkopierar filmer behöver ju inte gå och se dem när de redan vet hur dålig filmen är. För varje sålunda välinformerad piratkopierare förlorar biografen 85 spänn för filmen och säkert lika mycket för de popcorn och det godis som piraten inte köpte, och allt är internets fel.

(Det kan verka underligt att inte Coca-Cola och OLW också ger sig på piratkopierarna... men jag tror att folk som tittar på piratkopierade filmer i hemmets mysiga vrå gör det med Cola och Popcorn precis som på bio - minus det tusenprocentiga prispåslaget.)


Så om vi skall tro på dessa filmbolagen förlorar de alltså pengar på piratkopieringen. Hm. Jag undrar. Enligt www.allt-i-porrfilm.com kostar en omoralisk sexistisk snuskig och motbjudande porrfilm 229kr för en DVD. För varje porrfilm som du piratkopierar måste det alltså bli en förlust för förläggaren, eller hur?

Med 10mbit uppkoppling kan du ladda ner nästan 100 gigabyte om dagen. Det blir många porrfilmer, det, och varje porrfilm du lyckas ladda ner måste ju bli en förlust för bolaget som säljer dem - eller hur? Ett snabbt och lätt sätt att slå ett bedövande slag mot en omoralisk industri, eller hur?


Om man nu tror på vad filmbolag säger, alltså./ Per, feministen